Logo van de Pol Adviesgroep Logo van de Pol Adviesgroep Logo van de Pol Adviesgroep

WONINGAANBOD (1)

Dorpstraat 32, Otterlo

Dorpstraat 32 Otterlo - VERKOCHT ! -

Misschien wel op een van de meest unieke locaties in Nederland gelegen op loopafstand van de ingang van park “de Hoge Veluwe”, uitgebouwd vrijstaand woonhuis met ruime aangebouwde garage.

Deze woning is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 900 m2 met een slaapkamer en badkamer op de begane grond! In de grote tuin geniet u over veel privacy! De woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en is gelegen in een goede woonomgeving op loopafstand van verschillende faciliteiten zoals een supermarkt, restaurant en natuurlijk het grootste natuurgebied van Nederland.

Begane grond:

Entree, hal, toilet met fonteintje, trap, garderobe nis, kelderkast, meterkast. Vanuit hal toegang naar zowel de woonkamer als de (gesloten) keuken. Deze laatste is v.v. een inbouwkeuken met dubbele spoelbak, inductie kookplaat, afzuigkap en vrieslade. Vanuit de keuken kunt u de garage bereiken. De ruime woonkamer van ca. 48 m2 is tuingericht, beschikt over een openhaard, schuifpui, convectorput en biedt veel mogelijkheden.
Vanuit de woonkamer toegang naar de ruime slaapkamer met schuifpui (naar tuin/terras) en badkamer en suite v.v. wastafel met meubel, toilet, inloop douche en design radiator.

Eerste verdieping:

Overloop, vaste kast, twee ruime slaapkamers beide met deur naar dakterras en eenvoudige badkamer v.v. wastafel, ligbad en toilet.

Vliering:

Bergvliering bereikbaar met vlizotrap.

Tuin:

De woning beschikt over een grote en keurig aangelegde tuin gelegen op het zuiden. De achtertuin is ca. 19 meter breed en 26 meter diep met ondermeer een fraaie vijverpartij en veel privacy.

Garage:

De aangebouwde garage is ca. 4,1 x 5,24 m, beschikt over een betonnen vloer, elektrische garage deur en loopdeur naar tuin.

Afmetingen:

Woonkamer: [3,73 x 2,52 m] + [6,13 x 6,27 m]
Keuken: 2,21 x 3,18 m
Slaapkamer 1: 6,65 x 3,75 m (begane grond, incl. badkamer en suite)
Slaapkamer 2: 5,42 x 3,70 m
Slaapkamer 3: 4,74 x 3,13 m
Badkamer: 1,95 x 1,97 m (op de verdieping)

Bijzonderheden:

Woonopp. ca. 127 m2
Inhoud ca. 360 m3
Perceel: 900 m2
Bouwjaar ca. 1960
C.v-ketel: Vaillant, bwjr ca. 2000